Divorțul și Convenții matrimoniale

Familia este bunul nostru cel mai de preț. Echilibrul fragil al relațiilor între generații merită să fie protejat cu precădere. Conjunctură economică, modificările legislative și reformele fiscale, toate se derulează cu o viteză amețitoare. Că să va securizati poziția bunurilor dumneavoastre și să beneficiați de prevederile ultimelor modificări legislative, aveți nevoie de consilierea juridică pe care v-o oferă Biroul nostru.

Divort si conventii matrimoniale

Fie că sunteți căsătorit și doriți să va separați bunurile în timpul căsătoriei, fie că doriți să lăsăți un testament sau sa divorțați, echipa Biroului va ascultă și consiliază în deplină confidențialitate. Echipa Biroului nostru notarial oferă servicii profesioniste în materia dreptului familial:

  • convenții matrimoniale

    Consultă broșura

  • procedura divorțului

    Consultă broșura

  • convenții de partaj

    Consultă broșura

  • In decursul anilor, limitele vietii private au evoluat si s-a modificat si legislatia in materia dreptului familiei.  Nu lasati la intamplare soarta bunurilor Dvs. Informati-va de la notarii Biroului. Ei va vor indruma catre solutiile legale cele mai bune care sa va protejeze interesele.