Notari cu perspectivă

Despre noi

Prezenți în domeniul notarial din 2003, dispunem de cunoștințele, resursele și expertiza necesară pentru a gestiona cele mai exigente și complexe probleme juridice și pentru a oferi servicii eficiente și rentabile tuturor clienților noștri.

Avem o privire de perspectivă asupra problemelor juridice și, pentru a ajunge la esențial, gestionăm complexitatea lor cu înțelepciune și pragmatism.

Abordăm fiecare caz în parte cu seriozitate, ascultăm activ, punem întrebări corecte care să conducă la răspunsuri lămuritoare și ne concentrăm pe ceea ce contează cu adevărat. În acest fel, putem oferi soluții practice constructive și de o claritate absolută.

Menținem cele mai înalte standarde etice în relația cu clienții noștri, suntem onești și ne respectăm principiile. Credem că depășirea așteptărilor clienților noștri este singura modalitate de a ne prezenta serviciile.

Popa Dorobantu si Asociatii

Misiune și viziune

Ne propunem să fim una din primele alegeri ale clienților care-și doresc servicii notariale profesioniste, eficace și de necontestat, și care urmăresc să construiască o relație trainică și de încredere cu notarul lor.

Scopul nostru este să le oferim clienților o analiză precisă și competentă asupra circumstanțelor în care se află, punându-le la dispoziție soluții pragmatice și creative la situații care par fără rezolvare.

Profesionalism / Pragmatism / Creativitate / Integritate

Misiune si viziune